Pages

Friday, October 17, 2014

busan

sampai satu tahap aras kebusanan melanda diri ku....bukan aku nak tunjuk bagus...tapi itu le hakikatnye....bile permulaan tu dah laju...tetibe slow...badan pon lesu....mase kat tempat lame dolo...keje memang sentiase ade....sampai kene ot tak abis abis.....tapi skang ni...bile dah bole kawal kerja...mcm mcm plak suare sumbang yg berkate kate...so aku perlukan suasane baru untuk meneruskan survival kerja aku....

bukan aku memilih bukan aku meminta tapi aku perlukan sesuatu yg bole aku buat setiap ari....memang aku tak selese dengan keadaan di opis aku.....aku seorang saje lelaki melayu...aku nak borak ngan sape kat opis...bile aku lepak lame kat admin bos dah pandang serong...biase le..keje ngan bos yg depan cakap lain blakang cakap lain ni payah....

skang ni aku buat hal aku jer so jangan gangu aktiviti aku...

adios


Tuesday, September 23, 2014

bebas

skang ni TSKI jadi bebas bole tumpukan pada parlimen kampung conggo syok oo dapat ahli parlimen komited pasal keje...


penduduk parlimen kampung conggo menungu kedatangan TSKI

Monday, September 8, 2014

negara ku malaysia

pendapatan isi rumah naik ke rm 5k  sebulan...mane die dapat angka ni.... secara lamsam ke kire ni....aduyai.... kalo bab mcm ni kire keseluruhan le ye........ kan...ermm pelik sebuah nama negara malaysia ni....mcm mcm ada skang ni semua ade dalam negara malaysia skang ni....


aku banga jadi warganegara malaysia sebab aman makmur rakyat nyer berbudi bahasa selamat siang dan malam semua bangsa ade dalam malaysia ni....bukan satu malaysia dah...satu negara ade dalam malaysia ni.....banga aku....

Wednesday, August 27, 2014

selese begini

nampak nye aku kembali ke asal, layan diri sensorang, itu lagi bagus dari aku dok reramai nanti lain plak dorang cakap pasal aku....ntah ler...kadang tu orang suke tafsir negatif dari positif, so aku rase baik aku begini.....





adios amigos

jalan jalan cari makan

sememang nyer ari untuk famili hanya di hujung mingu, ade le sabtu lepas naga hitam bawak famili jalan jalan cari makan, sampai pening di buat nyer hehehe....dengan ragam keisha kaisara yg pemikiran mcm orang tue tapi umor baru 2 tahun hehehe skali skale pergi mid valley di awal pagi supaye senang nak parking, plak tu jalan abis semua ceruk kat mid valley tu hehehe....penat tu memang penat, tapi sronok ler, lepas je makan tengahari bole plak kepale ni pening..adula...




sronok keisha makan berger, tapi lepas makan naga hitam plak yg pening pale...





melayan keisha kaisara....srnok sampai tak nakbalik heheheh...

Tuesday, August 26, 2014

lembu pon nak raye gak kan

aishh bole ke lembu g raye umah orang hahaha, ni naga hitam kene kat tanjung malim, nasib le lampu tengah merah lembu lembu ni melintas jalan, kalo lampu ijau dah kene langar dah ni..heheh syok woo balik kampung ikot jalan lame..heheh



syok keisha tengok lembu...hehehe

bile ikot jalan lame, kite bole kawal kelajuan kerete kite, bile menadu jangan ikot emosi....adios....

jalan jalan raya

lepas balik dari penang, tak tau le nak pegi mane, nak ajak adik bradik naga hitam balik melaka sume nye ade hal masing masing, so naga hitam bawak le cik qaseh ngan keisha jalan jalan raye ngan si keisha syok pakai gaun...hehehe...





tak banyak gambar nak share, banyak tempat gak le naga hitam pergi lepas raye, nak pegi umah sdare mara memang takde le kan so jenjalan le bawak famili...lagi satu kawan kwan takede pon buat open house..sob sob sob...heheheh