Pages

Thursday, July 24, 2014

selamat ulang tahun

hari ni 24-7 genap 3 tahun usia perkahwinan naga hitam dan juga cik qaseh, alhamdulillah perjalanan kami sekeluarge bahagia walaupon ade kalenyer ribut melande.....terima kasih juga pada cik qaseh isteri tersayang kerane mempercayai naga hitam dan jaga semua nye untuk naga hitam...thanks sayang....abang sayang sayang hingga ke jannah....




Wednesday, July 23, 2014

zakat

aishh ade lagi nak pesan, jangan lupe bayar zakat, pastu org org yg uruskan zakat jgn lupe beri zakat kepada yg memerlukan bukan kepada kroni kroni....
k bai




naga hitam copy paste dari mr google....

ini yg berlaku di malaysia negara ku tercinta....

--- adios ---

raya raya raya

okeh skang ni memang mood raye, nak buat keje pon ala ala malas gitu ... nak update entri pon malas, sume lepas raye ye... skang ni tengah layan lagu raya kat u tiub hehehe... raya raya raya



pos awal awal lepas ni bz raya heheheh...

selamat hari raya maaf zahir dan batin



Friday, July 18, 2014

lego

skang ni keisha kaisara dah suke sangat main bende alah ni, kadang tu tak kire mase di ajak nyer mummy die n abah main skali..hehehe...






mcm mcm yg keisha buat...bijak bijak...

perihal anak anak

skang ni dah nak dkat raye..ni mingu last, mingu depan dah raye....mcm mcm ragam abah mummy n keisha... anak anak kalau di bentuk elok elok akan jadi acuan yg sempurna...alhamdulillah keisha kaisara anak yg ala ala budak tapi mulut mcm orang tue hehehehe...cume muhammad danish naha hitam tak dapat nak pantau sepenuhnyer....sedih tu memang sedih, sape tak syang anak, tapi jike keadaan yg tak mengizinkan nak buat mcm mane, naga hitam tak suke pakse pakse....ape pon naga hitam sentiase berdoa agar anak anak naga hitam jadi orang yg bijaksana....


ni mase nak anta muhammad balik, awal bulan pose ritu.... rindu muhammad danish



gelagat keisha kaisara makan megi goreng, hehehe...


ni tungu mummy beli coconut shake kat bangi nun jalan bawah kat uniten ... sempat le nyanyi lagu kesukaan keisha kaisara

tu dia suke sangat pakai spek kaler pink


jage anak anak bukan dera mereke...adios

politik nyer hal

ni nak cerite hal politik skit, skit je tak banyak, aku ni nak kan sebuah parti yg betul betul bole membawa kemakmuran kepada negara, tak kisah le pembangkang atau pemerintah, biar le ape yg susah tu di setel kan sesame supaye baru le nampak di mane ade ruang yg kite tidak nampak kesusahan nyer, same same buat same same naik....

pastu pasal mb selangor, kalo ikotkan parti lain yg layak tapi di sebabkan ehsan parti tu yg berkuase, dan mb skang ni cukup bagus buat kerje, di sebabkan tamakan kuase korang perambat die... so bg aku korang same je ngan parti satu lagi tu, di mane ade duit di situ ade korang....jangan di gangu gugat mb tu...

satu lagi pasal undang undang kat malaysia ni, biar le adik bg semua lapisan, jangan lapisan bawah je yg kene, lapisan yg atas lepas gitu je, rakyat memerhati ape yg berlaku...k bai

Friday, July 11, 2014

jangan hiprokrit....

Nak tunjuk ko la paling prihatin dengan GAZA. Maka setiap status2 ko tepek komen.. lupakan kisah neh kita sekarang focus GAZA blablabla sudah.. sudah2 la bergaduh sekarang GAZA kena serang blablabla..  GAZA sana GAZA sini GAZA situ.. macam ko la paling PRIHATIN KAT GAZA padahal SELAMA INI, SEBELUM2 INI, BILA AKU DAN ADMIN2 LAIN SHARE POSTING2 BERKAITAN GAZA (kat salah satu page yang aku jadi admin) HARAM PULA NAMPAK KAU LIKE, KOMEN DAN SHARE KAT WALL KAU SELAMA INI?


 AHHH.. TERASA LA KAN?
PADAN LA MUKA.


meminjam petikan ayat dari blog Ameno World